liever de grote schoonmaak dan het pensioen bekijken

Beste relatie,

Alweer even geleden las ik een artikel met een wat merkwaardige inhoud. Uit onderzoek in opdracht van Nationale Nederlanden bleek dat 7 op de 10 Nederlanders liever belastingaangifte doet of zich stort op de grote schoonmaak dan dat ze zich verdiepen in hun pensioenpapieren.


Uit hetzelfde onderzoek bleek ook dat het overgrote deel van de Nederlanders pensioen wel erg belangrijk vinden en dat ze hier graag meer aandacht aan willen besteden. Een interessante paradox dus.

Dit gevoel van urgentie juichen wij uiteraard van harte toe. En wij helpen u graag ook op de goede weg. Bijvoorbeeld door middel van deze interessante tool van het Nibud onder deze link. Na het invullen van 'de schijf van vijf' hebt u een indruk van uw situatie na pensionering. Tip! Houd alvast uw inkomensgegevens, uniform pensioenoverzichten, rekeningafschriften en eventuele lijfrentepolissen bij de hand.

Krijgt u na het lezen van de laatste alinea sterk de neiging om aan de grote schoonmaak te beginnen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw situatie en dragen indien nodig graag een oplossing aan!

Bel gerust naar ons kantoor of stuur een e-mail bij vragen of voor een afspraak. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat u gegevens achter via deze link. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Met vriendelijke groeten,

Mark Trouwborst
Pensioenadviseur

Afdrukken E-mailadres