nieuwsflits kredieten

Beste relatie,

Wellicht wist u het nog niet, maar ook op het gebied van consumptieve kredieten kunt u bij ons kantoor terecht. Is bijvoorbeeld uw spaargeld ontoereikend voor die ene aankoop? Wilt u extra geld achter de hand hebben? Of wilt u verschillende lopende kredieten samenvoegen tot één overzichtelijk krediet? Welke reden u ook heeft, wij zoeken de lening die past bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij regelen alles direct voor u! Ook als u inmiddels een persoonlijke lening heeft afgesloten kunnen wij u van dienst zijn. door de lage rentestand kan er een aanzienlijk financieel voordeel worden gehaald.

Doordacht
een lening afsluiten doet u niet zomaar. U wilt de beste lening met de laagste rente. Maar hebt u ook nagedacht over de kredietvorm, voorwaarden, looptijd en wat een verantwoorde lening is op basis van uw inkomen? En wat gebeurt er met het restant van de lening als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt? 

Deskundig
Neem contact met ons op en wij helpen u vakkundig en snel met het zoeken naar de voor u beste lening in het grote aanbod van banken en kredietmaatschappijen. U kunt ons bereiken middels de onderstaande contactgegevens of door deze e-mail te beantwoorden. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegeven hier achter!

Met vriendelijke groeten,

Inge Weerdenburg
Financieel Adviseur

Afdrukken E-mailadres