• Home
  • Dienstverlening
  • Missie

Missie

Onze drijfveer en ambitie is een goede gesprekspartner zijn voor de klanten. Wij willen u helpen bij al uw financiële vragen. Via uw vragen op gebied van hypotheken / zakelijke leningen, verzekeringen of pensioenen start ons denken naar de oplossing voor u.

U kunt ons gebruiken als financiële vraagbaak. Beslissingen bij financiële zaken zoals hypotheken, leningen MKB, verzekeringen, pensioenen zijn van invloed op het verdere verloop van uw leven. Loopt de lening te lang na de pensioendatum door, dan is het van belang te weten wat het pensioenbedrag is. Alles raakt elkaar. Geen beslissing staat apart. Onze uitdaging is om ook dát inzichtelijk te maken.

Steeds meer verzekeringskantoren specialiseren zich. Dan is alleen hypotheken het werkterrein, of alleen verzekeringen, of alleen pensioenen. Dat heeft ook te maken met de diploma’s. De toezichthouder (AFM) staat werken op een terrein zonder diploma’s (totaal circa 8) niet toe.
Wij zijn volledig gediplomeerd op álle gebieden. Wij mogen op alle zaken adviseren. Wij kunnen daarom verbanden leggen bij beslissingen die elkaar raken. Dat is onze meerwaarde.

Op het gebied van verzekeringen zoeken wij samen met u uit welke risico’s u bereid bent te nemen. Bij de nieuwe jaarlijkse vervaldatum wordt uw verzekering (bv. auto) via software vergeleken met andere verzekeringen. Zo vinden we de beste voor u. De wil om een goed en zo breed mogelijk advies te geven is ingebakken in ons systeem.
Sinds 1980 zijn wij voor bedrijven en particulieren graag uw gesprekspartner.

Kees van Dongen

Afdrukken E-mailadres