• Home
  • Dienstverlening
  • Pensioenadvies

Pensioenadvies

De pensioenregeling binnen uw bedrijf is één van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw personeel. Het is dus zaak dat de pensioenregeling, ondanks continue veranderingen in wet- en regelgeving, goed geregeld is en blijft. Wij helpen u graag om uw pensioenbelangen te beschermen.

PENSIOENADVIES- EN BEMIDDELING
Adviesburo Van Dongen is ook uw betrouwbare partner op het gebied van pensioenadvies. U kunt bij ons terecht voor het opstarten of het verlengen van een pensioenregeling. Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen voor uw specifieke situatie en onderneming. Uiteraard gebeurt dit door een WFT gecertificeerde pensioenadviseur.

PENSIOENBEHEER
Ook het beheer van de pensioenregeling nemen wij graag geheel of gedeeltelijk voor ons rekening. Wij bieden u namelijk de Pensioensservicemodule. Met deze serviceovereenkomst bent u altijd verzekerd van een gedegen en professioneel beheer van de pensioenregeling binnen uw bedrijf.

PENSIOENCHECK
Heeft u een pensioenregeling voor uw werknemers afgesloten, maar weet u niet precies meer hoe het ook alweer was geregeld? Wij helpen u graag om alles overzichtelijk op een rij te zetten door middel van onze pensioencheck. Met deze service zetten we tegen een scherp tarief uw pensioenregeling op een rij, zodat u het overzicht terug hebt. Wij doen uitgebreid verslag van onze bevindingen.

DGA/ZELFSTANDIG ONDERNEMER
Bent u Directeur-Grootaandeelhouder en heeft u uw pensioen in eigen beheer? Ook u zijn we op het gebied van deze complexe materie graag van dienst. Het pensioen in eigen beheer betreft een specifieke adviestak waar wij u graag bij van dienst zijn. Ook als u zelfstandig ondernemer bent kunt u uiteraard terecht voor advies op het gebied van uw oudedagsvoorziening.

Overleg met uw accountant of boekhouder tijdens het adviestraject is indien gewenst geen enkel probleem.

Interesse? Neem gerust even contact met ons op. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Afdrukken E-mailadres